Sort Haglöfs Tight Small Dame Tasker,haglöfs sovepose online,overlegen kvalitet

DKK863.28  DKK431.67Spar: 50% off
  • Model: Haglöfs 00697
  • 6729 Antal på lager
  • Kongeblå Haglöfs Haglöffs Tight L gale blue Dame Tasker,haglöfs sovepose tilbud,nye butikker
  • Sort Haglöfs Tight S Black Dame Tasker,haglöfs backup,shop Danmark
  • Sort Haglöfs Tight Pro Large rygsæk Dame Tasker,haglofs jakke,køb online her
  • Sort Haglöfs Connect case 15, 338635,haglofs tight large,de udsøgte varer
  • Sort Haglöfs - Backup 15 skoletake Dame Tasker,haglöfs rygsæk xsmall,ny stil
Sort Haglöfs Tight Small Dame Tasker,haglöfs sovepose online,overlegen kvalitet_checkout

Description

haglöfs duffelbag Haglöfs Dame Tasker , Sort Haglöfs Tight Small Dame Tasker,haglöfs sovepose online,overlegen kvalitet haglöfs tight evo large,i København

Haglöfs Tight Small rygsækken er anvendelig til ”daypack”, som håndbage i flyet, som skoletaske eller til hverdagsbrug.

Haglöfs Tight Small er en ultra let taske. Den har de samme finesser og funktioner som de større modeller. Tasken er dråbeformet og sidder tæt mod ryggen. Den har justerings muligheder som gør at alle kan bruge tasken og indholdet kan holdes på plads mens du bevæger dig.
Alle modellerne i Tight-serien er forsynet med kompressionsstropper på hver side, der sørger for at minimere evt. overskudsvolumen og for at holde vægten tæt til ryggen. Den har anatomisk korrekt udformede skulderstropper, som er polstrede og gør rygsækken bliver siddende i det leje du har indstillet den til.
Haglöfs Tight Small, har en volumen på 15 liter og passer til de korte dagture hvor du kun har brug for madpakken, drikkedunk og solcreme. Er ligeledes oplagt til at pakke i den store rejserygsæk og medbringe som lille dagtursrygsæk på rejsen.

Denne populære rygsæk er fremstillet i slidstærkt og vandafvisende 450 Denier Polytex® RS DTY Polyester og er desuden forstærket i bund og sider med 420 HD Oxford® Nylon. Ind mod ryggen sikrer et AirMesh™ lag en god ventilation og holder rygsækken sikkert på plads, også mod en glat Gore-Tex jakke eller lign.
Et par ekstra detaljer - Haglöfs Tight er lavet med en forbedret åbning, der gør det muligt at åbne rygsækkens hovedrum, uden at al indholdet falder ud. Udenpå hovedrummet er der fundet plads til endnu et lynlåslukket rum til de småting, man hurtigt skal kunne komme til.

Den første Haglöfs rygsæk blev fremstillet i 1914 i Sverige, og er løbende blevet forbedret og tilrettet så den hele tiden ligger blandt de fortrukne i hele Nordeuropa både til hverdag og til brug ved ekstreme forhold.


Review

Choose a ranking for this item. 1 star is the worst and 5 stars is the best.