Sort Haglöfs Mid II Flex Pant Dame Outdoor,haglöfs rygsæk small,en levetid kærlighed

DKK1,800.12  DKK900.06Spar: 50% off
  • Model: Haglöfs 00671
  • 5890 Antal på lager
  • Sort Haglöfs Mid II Flex Q Pant Dame Outdoor,haglöfs zensor,smukkeste
  • Sort Haglöfs Rocker Men Dame Outdoor,haglöfs moonlite,Køb Billige
  • Sort Haglöfs Mid Fjell Q II Insulated Pant Dame Outdoor,hagløfs rygsæk tilbud,med billig pris
  • Sort Haglöfs Cargo 60 Dame Outdoor,haglöfs størrelsesguide,god kvalitet
  • Sort Haglöfs Rando Glove Dame Outdoor,haglöfs zensor,outlet

Vælg venligst:Antal

Sort Haglöfs Mid II Flex Pant Dame Outdoor,haglöfs rygsæk small,en levetid kærlighed_checkout

Description

haglofs tight large Haglöfs Dame Outdoor , Sort Haglöfs Mid II Flex Pant Dame Outdoor,haglöfs rygsæk small,en levetid kærlighed haglöfs skijakke sale,online salg

Haglöfs kan noget helt særligt med funktionelle bukser til os der elsker udlivet og med Mid II Flex Pant tager de endnu et skridt mod den absolutte førsteplads.

Bukser er noget særligt og sammen med det øvrige program fra Haglöfs er det svært at se hvilket eventyr du skal på, hvor du ikke kan finde den perfekte buks i programmet.

Bukserne er syet i en alsidig blanding af Nylon og Polyamid med en god del stræk i metervaren og ekstra meget stræk bagpå og på knæene.
De er DWR-behandlet med en helt Fluorocarbon fri behandling så de kan modstå en god del regn, inden du skal finde skalbukserne frem.

Bukserne har masser af lommer og vi kan starte med 2 håndlommer der har en god dybde, så indholdet ikke falder ud. Derudover er der 2 lårlommer, hvoraf den ene har en særlig telefonlomme og slutteligt en baglomme - også med lynlås.

Forneden er trekkingbukserne forsynet med en mellemlang lynlås der giver gode muligheder for at trække bukserne på selv med støvler på, men mindst lige så meget er det anvendeligt som udluftning, når varmen stiger på sommerfjeldet, eller på trekkingturen i Rold Skov med en store rygsæk på nakken.
Knæene er naturligvis forformede, så de er lettest muligt at tage høje skridt med og bukserne er designet til Haglöfs Climatic serie.
Det vil sige at det hurtigttørrende, har en høj solbeskyttelse og er slidstærke som kun de bedste bukser er det.

Mid II Flex Q Pant er en helårs outdoorbuks der hurtigt bliver en yndling og som knuselskes af entusiaster jorden rundt.


Review

Choose a ranking for this item. 1 star is the worst and 5 stars is the best.